fbpx

Repatriere decedati Austria

Procedura de repatriere a decedaților din Austria în România poate fi complicată, dar există câțiva pași esențiali care trebuie urmați pentru a asigura o repatriere liniștită și eficientă.

 1. Identificarea actelor necesare: Actele necesare pentru repatrierea unui decedat din Austria în România includ certificatul de deces, pașaportul sau cartea de identitate a decedatului, autorizația de exhumare (dacă este cazul), certificatul medical de deces și documentele legale de transport.
 2. Obținerea autorizațiilor necesare: Autorizația de exhumare poate fi obținută de la autoritățile locale din Austria, iar certificatul medical de deces poate fi obținut de la medicul care a constatat decesul.
 3. Contract cu o firmă de repatriere: Poți alege să lucrezi cu o firmă specializată în repatrierea decedaților, care poate oferi servicii complete, incluzând transportul și asistența cu documentele necesare.
 4. Transportul decedatului: După obținerea tuturor documentelor necesare și a autorizațiilor, decedatul poate fi transportat în România.
 5. Îngrijirea formalităților legale în România: După sosirea în România, mai sunt necesare câteva formalități legale, cum ar fi înregistrarea decesului la autoritățile competente și pregătirea funerară.

Foarte important este să te asiguri că toate documentele necesare sunt într-o ordine și sunt valabile, înainte de a începe procesul de repatriere și este important să se țină cont de faptul că fiecare țară poate avea reguli și regulamente diferite privind repatrierea decedaților, astfel încât să se consulte autoritățile competente din Austria și România înainte de a începe procesul de repatriere. Repatrieri24 vă pune la dispoziție cel mai rapid serviciu din România de repatriere decedați din Austria, astfel repatrierea decedaților se poate realiza in cel mult 48 de ore de la constatarea decesului. Repatriere decedați Austria este un serviciu pe care vi-l putem oferi la un preț foarte avantajos. Pentru a putea sa ne încadram in termen de 48 de ore, va rugam sa ne contactați in cel mai scurt timp posibil de când s-a întâmplat necazul, astfel noi avem timp sa pregătim actele. Iată o listă cu câteva dintre cele mai importante orașe din Austria de unde am făcut repatrierea către Romania

Cost/pret repatriere decedati Austria – Romania 2023

Costul cu repatrierea unei persoane decedate din Austria in Romania poate varia in functie de mai multi factori, cum ar fi locatia decedatului, modalitatea de transport, serviciile incluse in contractul cu firma de repatriere, costurile administrative si taxele vamale. In general, costurile pentru o repatriere pot varia intre 1200 si 3000 de euro.

Este important sa se ia in considerare faptul ca aceasta suma poate varia in functie de circumstantele individuale ale fiecarui caz. De asemenea, este important sa se aiba in vedere faptul ca costurile suplimentare, cum ar fi inmormantarea sau taxele pentru acte, pot fi incluse sau excluse din costul total al repatrierei.

 1. Viena – Spitalul General de Stat, Spitalul Universitar din Viena
 2. Salzburg – Spitalul Universitar Paracelsus, Spitalul General Salzburg
 3. Innsbruck – Spitalul Universitar din Innsbruck, Spitalul Clinic din Innsbruck
 4. Linz – Spitalul Clinic Universitar din Linz, Spitalul General din Linz
 5. Graz – Spitalul Universitar din Graz, Spitalul Clinic din Graz
 6. Klagenfurt – Spitalul Clinic Universitar din Klagenfurt, Spitalul Clinic din Klagenfurt
 7. St. Pölten – Spitalul Clinic din St. Pölten
 8. Wiener Neustadt – Spitalul Clinic din Wiener Neustadt
 9. Villach – Spitalul Clinic din Villach
Conversație
1
Salut!
Scrie-ne pe WhatsApp și te contactăm în cel mai scurt timp posibil.